Reisenthel

Allday Backpack M Dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 39 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Gerecycled PET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Dots
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Allday Backpack M van Reisenthel de ideale keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een inhoud van 15 liter, waardoor je al je essentiële spullen gemakkelijk kunt meenemen.

De Allday Backpack M is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 39 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Bovendien heeft het een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15,6 inch.

Deze rugzak is ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy uitstraling dankzij het merk Reisenthel. De kleur "Dots" voegt een speels element toe aan je outfit. Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten, terwijl de verschillende opbergopties, zoals een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, zorgen voor optimale organisatie van je spullen.

Met de Allday Backpack M ben je altijd klaar voor elke dagelijkse avontuur. Of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt comfort, stijl en functionaliteit in één. Bestel nu en ervaar zelf het gemak van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies