Reisenthel

Allday Backpack M Twist Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 39 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Gerecycled PET
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Blue
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Met de Allday Backpack M van Reisenthel ben je helemaal klaar voor elke dagelijkse avontuur. Deze rugzak is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame optie. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld.

De Allday Backpack M heeft een ruim hoofdvak met een ritssluiting, waardoor je al je benodigdheden veilig kunt opbergen. Daarnaast is er een handig laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch. Of je nu naar je werk gaat of een dagje uit, deze rugzak biedt voldoende opbergmogelijkheden.

Met afmetingen van 30 cm breed, 13 cm diep en 39 cm hoog, heeft deze rugzak een compact formaat dat toch voldoende ruimte biedt voor al je spullen. Met een inhoud van 15 liter kun je gemakkelijk al je dagelijkse benodigdheden meenemen.

De Allday Backpack M in de kleur Twist Blue is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met zijn trendy kleur en hoogwaardige afwerking is deze rugzak een echte eyecatcher.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, de Allday Backpack M is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies