Rains

Rolltop Rucksack Wood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 48 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Wood
Merk product code 13160
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 13 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle rugzak? Dan is de Rolltop Rucksack van Rains de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een breedte van 32 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 48 cm. Met een volume van 13 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Rolltop Rucksack is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijkse slijtage. De zwarte kleur hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de rugzak. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw comfortniveau.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, is het rolltop sluitingssysteem. Hiermee kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten, terwijl je spullen veilig en beschermd blijven. Daarnaast biedt de Rolltop Rucksack handige opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je essentials georganiseerd houden.

De Rolltop Rucksack in de kleur Wood is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Met zijn unieke merk kleurnaam en productcode (13160) laat deze rugzak zien dat je oog hebt voor detail en stijl. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, met de Rolltop Rucksack ben je altijd goed voorbereid en zie je er geweldig uit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies