Rains

Rolltop Rucksack Mini Waves

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Waves
Merk product code 13610
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 9 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Rolltop Rucksack Mini van Rains perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een breedte van 28 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 38 cm. Met een volume van 9 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Rolltop Rucksack Mini is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De zwarte kleur hardware geeft een stijlvolle touch aan deze rugzak. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. De kleur van deze specifieke variant is Waves, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden. Hij heeft een buitenvak met ritssluiting, ideaal voor het opbergen van kleine items die je snel bij de hand wilt hebben. Daarnaast is er ook een open binnenvak waar je bijvoorbeeld je portemonnee, telefoon of sleutels kunt bewaren. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur.

Wat deze rugzak echt uniek maakt, is de rolltop sluiting. Hiermee kun je de grootte van de rugzak aanpassen aan je behoeften. Of je nu een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, met de Rolltop Rucksack Mini ben je altijd goed voorbereid. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze trendy rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies