Parkland

Meadow 600D Poly Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 46 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled PET
Merk Parkland
Merk kleurnaam 600D Poly Black
Merk product code 20002
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

De Meadow rugzak van Parkland is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame tas. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 46 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled PET-materiaal, draagt deze tas bij aan een duurzamere wereld.

De Meadow rugzak heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met 23 liter volume biedt deze rugzak voldoende opbergruimte. Daarnaast heeft de Meadow rugzak een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, waardoor je gemakkelijk georganiseerd kunt blijven. De zwarte kleur hardware geeft de tas een moderne uitstraling.

Met de Meadow rugzak van Parkland ben je niet alleen trendy, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Bestel nu en geniet van stijl en functionaliteit in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies