Parkland

Meadow 600D Poly Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 46 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled PET
Merk Parkland
Merk kleurnaam 600D Poly Grey
Merk product code 20002
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 23 l

Op zoek naar een trendy en duurzame rugzak voor kinderen? Dan is de Meadow rugzak van Parkland precies wat je zoekt! Met een breedte van 32 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 46 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, zodat je altijd je elektronica veilig kunt meenemen.

De Meadow rugzak is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een stoere uitstraling. De rugzak heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort.

Met 1 buitenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak biedt de Meadow rugzak voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon een trendy accessoire wilt, deze rugzak is perfect voor elke gelegenheid.

Met een volume van 23 liter is er genoeg ruimte voor al je essentials. De Meadow rugzak heeft een merk kleurnaam van 600D Poly Grey en een merk product code van 20002. Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid met de Meadow rugzak van Parkland!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies