Parkland

Little Monster Polka Dots Backpack polka dot quartz

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17.5 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26 cm
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Parkland
Merk kleurnaam polka dot quartz
Merk product code 20051
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Volume 6.5 l

Op zoek naar een schattige en praktische rugzak voor je kleintje? Dan is de Little Monster Polka Dots Backpack perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 17.5 cm, een diepte van 11.5 cm en een hoogte van 26 cm, is deze rugzak ideaal voor het dragen van al hun benodigdheden.

Wat deze rugzak nog specialer maakt, is het gebruik van gerecycled polyester als materiaal. Hierdoor draagt jouw kind niet alleen bij aan het behoud van het milieu, maar geniet het ook van een duurzaam product. De Little Monster Polka Dots Backpack is gemaakt door het merk Parkland, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en milieuvriendelijke producten.

Deze rugzak is uitgevoerd in de kleur polka dot quartz, wat zorgt voor een speelse en vrolijke uitstraling. Met een volume van 6.5 l biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al hun spulletjes. Daarnaast beschikt de rugzak over 1 buitenvak met ritssluiting, waardoor kleine items gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en teruggevonden.

De Little Monster Polka Dots Backpack is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en milieubewust. Laat jouw kind stralen met deze trendy rugzak en bestel hem vandaag nog!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies