Monk & Anna

Herb Backpack Grain Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 54 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Monk & Anna
Merk kleurnaam Grain Black
Merk product code 1601695
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Herb Backpack van Monk & Anna perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 30 cm en een hoogte van 54 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Herb Backpack is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De zwarte kleur hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de rugzak.

Deze rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Herb Backpack handige opberg opties, waaronder een open binnenvak en een open buitenvak.

Met de Herb Backpack van Monk & Anna ben je niet alleen goed georganiseerd, maar loop je ook nog eens in stijl. Bestel vandaag nog jouw eigen Herb Backpack in de kleur Grain Black met product code 1601695!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies