Monk & Anna

Herb Backpack Grain Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 54 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Monk & Anna
Merk kleurnaam Grain Nougat
Merk product code 1601693
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een trendy rugzak die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Herb Backpack van Monk & Anna een absolute must-have! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 30 cm en een hoogte van 54 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Herb Backpack is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De zwarte kleur hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan deze rugzak. Het merk Monk & Anna staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in dit prachtige ontwerp.

De Grain Nougat kleurnaam van deze rugzak voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de Herb Backpack handige opbergopties, waaronder een open binnenvak en een open buitenvak.

Of je nu naar school gaat, een dagje gaat shoppen of een weekendje weg gaat, de Herb Backpack is de ideale metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse avonturen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies