MATT NAT

Olly Purity Backpack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 26.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Schouderband Verstelbaar
Serie Purity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Olly Purity Backpack van Matt Nat de ideale keuze voor jou. Deze trendy rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Olly Purity Backpack heeft een compact formaat met afmetingen van 21.5 cm breed, 11 cm diep en 26.5 cm hoog. Met een inhoud van 6 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avontuurlijke reis maakt, deze rugzak is jouw perfecte metgezel.

Deze stijlvolle rugzak is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor hij niet alleen trendy is, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De zilverkleurige hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort. Met de handige ritssluiting kun je gemakkelijk bij al je spullen.

De Olly Purity Backpack maakt deel uit van de "Purity" serie van Matt Nat, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. De rugzak is verkrijgbaar in de kleur "Black", wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid.

Kortom, de Olly Purity Backpack is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel deze trendy rugzak vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies