MATT NAT

Nava Purity Backpack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 11.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 12 inch
Materiaal RPET
Materiaal binnenkant Gerecycled Nylon
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Nava Purity Backpack is een trendy rugzak voor dames. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 11.5 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het laptop vak is geschikt voor een 12 inch laptop, zodat je altijd je technologie veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam RPET materiaal, wat betekent dat het gerecycled is en bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal aan de binnenkant is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor deze rugzak niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

De Nava Purity Backpack is van het merk Matt Nat, een bekend merk in de modewereld. De kleur van deze rugzak is zwart, met zilverkleurige hardware voor een moderne uitstraling. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

Deze rugzak heeft verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles goed afgesloten blijft, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je waardevolle bezittingen.

Met de Nava Purity Backpack ben je niet alleen trendy, maar ook nog eens milieubewust. Deze rugzak combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid op een unieke manier. Bestel vandaag nog jouw eigen Nava Purity Backpack en maak een statement met je fashion keuzes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies