MATT NAT

Nara Loom Backpack Black Shiny Nickel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33.7 cm
Diepte 15.9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 36.8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black Shiny Nickel
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Loom
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Nara Loom Backpack van Matt Nat perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Nara Loom Backpack heeft een afmeting van 33.7 cm breed, 15.9 cm diep en 36.8 cm hoog. Met zijn goudkleurige hardware voegt deze rugzak een vleugje glamour toe aan je outfit. Daarnaast beschikt hij over een handig laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop.

Deze rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de kleur van deze rugzak is "Black Shiny Nickel".

Wat betreft opbergmogelijkheden, biedt de Nara Loom Backpack verschillende opties. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De schouderband van deze rugzak is verstelbaar, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Hierdoor kun je de rugzak comfortabel dragen, zelfs als je hem de hele dag bij je hebt.

De Nara Loom Backpack maakt deel uit van de Loom serie en sluit met een handige ritssluiting. Met deze rugzak ben je altijd klaar om stijlvol en georganiseerd op pad te gaan!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies