MATT NAT

Myron Purity Backpack Herb

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 34.9 cm
Diepte 11.4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 38.7 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyvinylbutyral
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Herb
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Purity
Type sluiting Ritssluiting

De Myron Purity Rugzak is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 34.9 cm, een diepte van 11.4 cm en een hoogte van 38.7 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Gemaakt van hoogwaardig polyvinylbutyral materiaal, straalt deze rugzak kwaliteit en duurzaamheid uit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

De Myron Purity Rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig en beschermd kunt meenemen. Daarnaast biedt deze rugzak verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting en een buitenvak met ritssluiting.

Deze rugzak behoort tot de Purity serie van het merk Matt Nat. Met de kleurnaam "Herb" straalt deze rugzak een natuurlijke en trendy uitstraling uit. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen blijven tijdens je dagelijkse avonturen.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, de Myron Purity Rugzak is de perfecte metgezel die zowel stijl als functionaliteit biedt. Bestel hem vandaag nog en maak een statement met je accessoires!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies