MATT NAT

Mumbaimed Purity Backpack Herb

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22.9 cm
Diepte 14.6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32.4 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyvinylbutyral
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Herb
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Purity
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Mumbaimed Purity Backpack van Matt Nat perfect voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames.

De Mumbaimed Purity Backpack heeft een afmeting van 22.9 cm breed, 14.6 cm diep en 32.4 cm hoog. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyvinylbutyral materiaal en heeft een zilverkleurige hardware. De kleur van de rugzak is Herb, zoals aangegeven door het merk.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. De Mumbaimed Purity Backpack heeft een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

De schouderband van de rugzak is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je de rugzak gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Met de Mumbaimed Purity Backpack van Matt Nat ben je niet alleen trendy, maar ook praktisch. Bestel deze rugzak vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies