MATT NAT

Hoxton Canvas Vintage Backpack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Canvas
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Vintage
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Hoxton Canvas Vintage Backpack van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze rugzak een must-have voor volwassenen.

De afmetingen van de rugzak zijn 28 cm breed, 15 cm diep en 43 cm hoog, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentials. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, zodat je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

De Hoxton Canvas Vintage Backpack is gemaakt van duurzaam canvas materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De zilverkleurige hardware geeft de rugzak een moderne uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw comfortniveau. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Hoxton Canvas Vintage Backpack behoort tot de Vintage serie van Matt Nat, wat garant staat voor een tijdloos en trendy design. Met een volume van 18 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met de Hoxton Canvas Vintage Backpack. Bestel vandaag nog en maak een statement met jouw fashion-forward look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies