MATT NAT

Fabi Arbor Backpack Pecan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27.9 cm
Diepte 16.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 39.4 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal PVB
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Pecan
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Arbor
Type sluiting Magneetsluiting

De Fabi Arbor Backpack is een trendy rugzak voor dames. Met een breedte van 27.9 cm, een diepte van 16.5 cm en een hoogte van 39.4 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan deze rugzak.

De Fabi Arbor Backpack is gemaakt van duurzaam PVB-materiaal en is van het merk Matt Nat. De kleur van deze rugzak is Pecan, wat zorgt voor een stijlvolle en tijdloze look. Het laptop vak is geschikt voor een 13 inch laptop, waardoor je altijd je elektronica veilig kunt meenemen.

Deze rugzak heeft verschillende opberg opties, waaronder een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, zodat je de rugzak moeiteloos de hele dag kunt dragen.

De Fabi Arbor Backpack is onderdeel van de Arbor serie en sluit met een handige magneetsluiting. Met deze trendy en praktische rugzak ben je altijd klaar om stijlvol op pad te gaan!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies