MATT NAT

Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch chili

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27.5 cm
Diepte 17.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam chili
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 19 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak voor dames? Dan is de Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch van Matt Nat de perfecte keuze. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor vrouwen. Met zijn afmetingen van 27.5 cm breed, 17.7 cm diep en 40.5 cm hoog biedt hij voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Dean Vintage Laptop Backpack is gemaakt van vegan kunstleer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een trendy uitstraling heeft. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met een laptopvak dat geschikt is voor 13 inch laptops, kun je je elektronische apparaten veilig en gemakkelijk meenemen.

De rugzak heeft een inhoud van 19 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je spullen. Daarnaast is er een handig buitenvak met ritssluiting waarin je snel toegang hebt tot je belangrijkste items. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft.

De Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch is van het merk Matt Nat, bekend om zijn hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. De kleur van deze rugzak is "chili", wat zorgt voor een opvallende en trendy uitstraling. Met deze rugzak ben je niet alleen goed georganiseerd, maar loop je ook nog eens in stijl.

Kortom, de Dean Vintage Laptop Backpack 13 Inch is de ideale keuze voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele rugzak. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies