MATT NAT

Bravesm Purity Backpack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 26.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal RPET
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een trendy en duurzame rugzak? Dan is de Bravesm Purity Backpack van Matt Nat de perfecte keuze voor jou! Deze stijlvolle rugzak is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 18 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 26.5 cm. Met een volume van 4 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled materiaal. Gemaakt van RPET, draagt de Bravesm Purity Backpack bij aan een duurzamere wereld. Daarnaast heeft de rugzak zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling.

Deze rugzak is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook praktisch. Met een ritssluiting als type sluiting, kun je gemakkelijk en veilig al je spullen opbergen. De rugzak heeft verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt.

De Matt Nat Bravesm Purity Backpack is verkrijgbaar in de kleur Black. Deze neutrale kleur past bij elke outfit en maakt de rugzak veelzijdig in gebruik. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel.

Kies voor stijl, duurzaamheid en functionaliteit met de Bravesm Purity Backpack van Matt Nat. Bestel nu en maak een statement met je rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies