MAIUM

Shoulder Backpack Smoked Paprika

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 40 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal Gerecycled nylon
Merk Maium
Merk kleurnaam Smoked Paprika
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

De Shoulder Backpack van Maium is een stijlvolle en praktische rugzak voor volwassenen. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 40 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van gerecycled nylon, draagt deze rugzak bij aan een duurzame levensstijl.

De Smoked Paprika kleur van deze rugzak geeft een trendy en eigentijdse uitstraling. De zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp. Met een verstelbare en afneembare schouderband kun je de rugzak aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en comfort.

Deze rugzak heeft een handig laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 16 inch. Daarnaast biedt de rugzak opbergmogelijkheden met een binnenvak en een buitenvak, beide voorzien van een ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen.

Met een ritssluiting als type sluiting is deze rugzak gemakkelijk te openen en te sluiten. De gerecyclede materialen en het merk Maium staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Kies voor de Shoulder Backpack en combineer stijl met functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies