Konges Slojd

Juno Backpack Sparrow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25.5 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 34 cm
Kleur hardware Bruin
Materiaal Nylon 100%
Materiaal binnenkant Acetaat
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Sparrow
Merk product code KS4317
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Patroon Effen
Schouderband Verstelbaar
Stijl Casual
Type coating Waterdichte coating
Type sluiting Ritssluiting

De Juno Backpack van Konges Slojd is de perfecte rugzak voor kinderen. Met een breedte van 25.5 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 34 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al hun benodigdheden. De bruine kleur hardware geeft een stijlvolle touch aan het ontwerp.

Gemaakt van 100% nylon materiaal en met een waterdichte coating, is deze rugzak duurzaam en beschermt het de inhoud tegen regen en vocht. De binnenkant is gevoerd met acetaat, wat zorgt voor extra bescherming en een luxe uitstraling.

De Juno Backpack heeft een casual stijl en is voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor hij comfortabel kan worden gedragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat de inhoud veilig is opgeborgen.

Met 1 buitenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken biedt deze rugzak voldoende opbergmogelijkheden voor kleine spullen zoals sleutels, portemonnee en telefoon.

Met het effen patroon en de merknaam "Sparrow" van Konges Slojd is de Juno Backpack niet alleen praktisch, maar ook trendy en modieus. De rugzak is verkrijgbaar onder de productcode KS4317.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies