Kipling

Seoul Bts True Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam True Pink
Merk product code KPKI514009F1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Seoul
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 27 l
Waterdichtheid Waterdicht

Ben je op zoek naar een trendy rugzak die perfect is voor volwassenen? Dan is de Seoul Bts rugzak van Kipling precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop en het materiaal is gemaakt van duurzaam polyamide, waardoor de rugzak waterdicht is.

De Seoul Bts rugzak heeft een stijlvolle zilverkleurige hardware en is verkrijgbaar in de kleur True Pink. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

Deze rugzak behoort tot de Seoul serie van Kipling en is ontworpen met oog voor detail. Met een volume van 27 liter kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat. Met de ritssluiting kun je de rugzak veilig afsluiten en ben je altijd verzekerd van een trendy en praktische tas.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies