Kipling

Iniko True Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 23 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam True Pink
Merk product code KPK2109209F
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Iniko
Type sluiting Kliksluiting
Volume 18 l

Ben je op zoek naar een trendy rugzak die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Iniko rugzak van Kipling precies wat je nodig hebt! Met zijn breedte van 40 cm, diepte van 23 cm en hoogte van 31 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Iniko rugzak is speciaal ontworpen voor dames en heeft een stijlvolle uitstraling. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel. Gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, is deze rugzak niet alleen trendy maar ook nog eens van hoge kwaliteit.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte. De kliksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de Iniko rugzak handige opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak.

De Iniko rugzak maakt deel uit van de populaire serie van Kipling en heeft een inhoud van 18 liter. Met de merk kleurnaam "True Pink" en de unieke merk product code "KPK2109209F" is deze rugzak een echte eyecatcher. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Iniko rugzak en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies