Kipling

Firefly Up True Beige

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Nylon
Merk Kipling
Merk kleurnaam True Beige
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Firefly Up van Kipling perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames.

De Firefly Up heeft een compact formaat met afmetingen van 22 cm breed, 31 cm diep en 14 cm hoog. Hierdoor is hij ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu naar je werk gaat of een dagje uit bent. De rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, is de stijlvolle zilverkleurige hardware. Dit geeft de Firefly Up een moderne en trendy uitstraling. De kleur van de rugzak zelf is True Beige, een tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Naast het trendy design biedt de Firefly Up ook handige opbergmogelijkheden. Hij heeft een buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot je belangrijkste spullen. Daarnaast heeft de rugzak een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

De Firefly Up heeft een ritssluiting als type sluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Met een inhoud van 9 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zoals je portemonnee, telefoon, sleutels en zelfs een kleine waterfles.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel stijlvol als praktisch is, dan is de Firefly Up van Kipling de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de trendy uitstraling die deze rugzak te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies