Kipling

Delia Be Un Rich Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 21.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 37.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Rich Blue
Merk product code KPKI6371M301
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Delia
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Maak kennis met de Delia Be Un rugzak van Kipling. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 30,5 cm breed, 21,5 cm diep en 37,5 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Delia Be Un rugzak is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal en heeft een zilverkleurige hardware. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en met de kleurnaam "Rich Blue" is deze rugzak een echte eyecatcher.

Wat deze rugzak extra functioneel maakt, zijn de verschillende opbergopties. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en maar liefst drie open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De Delia Be Un rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 16 liter biedt deze rugzak genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Kortom, de Delia Be Un rugzak van Kipling is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel hem nu en maak een fashion statement waar je ook naartoe gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies