Kipling

Clas Seoul black noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 18.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 45 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Kipling
Merk kleurnaam black noir
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 27 l

De Clas Seoul rugzak is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 18,5 cm en een hoogte van 45 cm, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het zwarte hardware en de zwarte kleurnaam "black noir" geven deze rugzak een moderne uitstraling.

Gemaakt van duurzaam nylon materiaal, is de Clas Seoul rugzak ontworpen om lang mee te gaan. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met een volume van 27 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen, of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat.

De Clas Seoul rugzak heeft verschillende opbergopties om je georganiseerd te houden. Het heeft een buitenvak met ritssluiting waarin je gemakkelijk je sleutels, telefoon of andere kleine items kunt opbergen. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig zijn en niet uit de rugzak vallen.

Of je nu op zoek bent naar een rugzak voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Clas Seoul rugzak is de perfecte keuze. Met zijn stijlvolle design, duurzaamheid en handige opbergopties, zal deze rugzak zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies