Kipling

Clas Seoul S black noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 34.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Nylon
Merk Kipling
Merk kleurnaam black noir
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de Clas Seoul S van Kipling perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor dames. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 34.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials.

De Clas Seoul S is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De zwarte hardware geeft een stijlvolle touch aan het geheel. De kleur van de rugzak is "black noir", wat perfect past bij elke outfit.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden. Naast het ruime hoofdvak, is er ook een handig buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk je belangrijkste spullen binnen handbereik houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft.

Met een volume van 11 liter is de Clas Seoul S ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte en comfort. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat je de rugzak kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur.

Kortom, de Clas Seoul S rugzak van Kipling is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel hem nu en maak een fashion statement waar je ook gaat!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies