Kipling

City Pack Mini Red Rouge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Red Rouge
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 buitenvakken met ritssluiting
Serie City Pack
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 9 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak? Dan is de City Pack Mini van Kipling perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een stoere uitstraling.

Met een breedte van 27 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. Het materiaal van de rugzak is gemaakt van duurzaam polyamide, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage.

De City Pack Mini is ontworpen voor volwassenen en heeft een opvallende kleur hardware in zilver. De kleur van de rugzak zelf is Red Rouge, wat zorgt voor een opvallende en stijlvolle look.

Wat deze rugzak echt uniek maakt, zijn de verschillende opbergmogelijkheden. Hij heeft een binnenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee buitenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De City Pack Mini maakt gebruik van een handige magneetsluiting in combinatie met een overslag, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen. Met een volume van 9 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat hij te groot of zwaar wordt.

Als je op zoek bent naar een trendy en praktische rugzak van hoge kwaliteit, dan is de City Pack Mini van Kipling de perfecte keuze. Bestel hem nu en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies