Kidzroom

Backpack Simple Things Mint

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 31 cm
Materiaal Polyester
Merk Kidzroom
Merk kleurnaam Mint
Merk product code 030-2658
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een eenvoudige en praktische rugzak voor kinderen? Dan is de Backpack Simple Things van Kidzroom perfect voor jou! Met een breedte van 23 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 31 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte.

De Backpack Simple Things heeft een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast heeft hij ook een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden.

Met de trendy mintkleur en het stijlvolle ontwerp is deze rugzak niet alleen praktisch, maar ook modieus. Of je nu naar school gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon je essentials wilt meenemen, de Backpack Simple Things is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Bestel vandaag nog jouw Kidzroom Backpack Simple Things en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies