JanSport

Super Break Plus Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 21.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 42.5 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Nylon
Merk JanSport
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK0A5BAO
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 30 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Super Break Plus van JanSport perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

Met een breedte van 33 cm, een diepte van 21.5 cm en een hoogte van 42.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, je kunt alles gemakkelijk meenemen in deze 30 liter rugzak.

De Super Break Plus is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Deze rugzak is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook lang meegaat. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling aan de rugzak, waardoor hij perfect past bij elke outfit.

Het merk JanSport staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en de Super Break Plus is geen uitzondering. Met een merkproductcode van EK0A5BAO weet je dat je een authentiek en betrouwbaar product in handen hebt.

Deze rugzak biedt ook handige opbergopties, zoals een buitenvak met ritssluiting. Hier kun je gemakkelijk kleine items zoals je telefoon, portemonnee of sleutels in opbergen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig zijn opgeborgen en beschermd blijven. Geen gedoe meer met losse ritsen of ongewenst verlies van je waardevolle bezittingen.

Kortom, de Super Break Plus rugzak van JanSport is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime, duurzame en stijlvolle rugzak. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en comfort zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies