JanSport

Big Student Red Tape

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk JanSport
Merk kleurnaam Red Tape
Merk product code EK0A5BAH
Opberg opties 2 buitenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 35 l

De Big Student rugzak van JanSport is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime en stijlvolle tas. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 43 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school, werk of een dagje uit gaat, deze rugzak is perfect voor elke gelegenheid.

De Big Student rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Het materiaal van de rugzak is gemaakt van duurzaam polyester, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Met de ritssluiting kun je de rugzak eenvoudig openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot al je spullen. Daarnaast heeft de Big Student rugzak twee buitenvakken met ritssluiting, waardoor je kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee gemakkelijk kunt opbergen en terugvinden.

De Big Student rugzak heeft een indrukwekkend volume van 35 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je spullen. Of je nu boeken, kleding of andere benodigdheden wilt meenemen, deze rugzak biedt voldoende opbergruimte.

Met de Big Student rugzak van JanSport in de kleur Red Tape maak je een statement. De rugzak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en trendy. Met de merkproductcode EK0A5BAH weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Kortom, de Big Student rugzak van JanSport is de perfecte metgezel voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en stijlvolle tas. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies