Herschel Supply Co.

Retreat Backpack 15 inch Gargoyle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 15.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 43.2 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Gargoyle
Merk product code 10066
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Retreat
Type sluiting Druksluiting, Overslag, Trekkoord
Volume 19.5 l

De Retreat Backpack 15 inch is een stijlvolle rugzak van Herschel Supply Co. die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 30.5 cm, een diepte van 15.2 cm en een hoogte van 43.2 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15 inch, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De zilverkleurige hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan de rugzak. Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeur en comfort.

De Retreat Backpack 15 inch uit de Gargoyle serie heeft een druksluiting, overslag en trekkoord, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast biedt de rugzak opbergmogelijkheden met 1 open binnenvak en 1 open buitenvak. Met een volume van 19.5 liter is er genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met de Retreat Backpack 15 inch ben je niet alleen goed georganiseerd, maar loop je ook nog eens stijlvol rond. Bestel deze trendy rugzak vandaag nog en geniet van het gemak en de duurzaamheid die hij biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies