Herschel Supply Co.

Pop Quiz Port

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29.9 cm
Diepte 15.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 44.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Port
Merk product code 10011
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele rugzak? Dan is de Pop Quiz van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 29.9 cm, een diepte van 15.2 cm en een hoogte van 44.5 cm biedt de Pop Quiz voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, zodat je je elektronische apparaten veilig kunt opbergen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. Daarnaast heeft de Pop Quiz ook nog een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items gemakkelijk kunt opbergen.

De Pop Quiz is verkrijgbaar in de kleurnaam "Port" en heeft een unieke productcode van 10011. Met zijn stijlvolle design en praktische eigenschappen is deze rugzak de ideale metgezel voor dagelijks gebruik, werk of school.

Wacht niet langer en voeg de Pop Quiz rugzak van Herschel Supply Co. toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van een trendy en functionele rugzak die ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies