Herschel Supply Co.

Nova S black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 12.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam black
Merk product code 10502
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Nova
Type sluiting Ritssluiting
Volume 14 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Nova S van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 26 cm, een diepte van 12.7 cm en een hoogte van 36 cm biedt de Nova S voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het 14 liter volume zorgt ervoor dat je al je essentials gemakkelijk kunt meenemen, zonder dat de rugzak te zwaar wordt.

De Nova S is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. De goudkleurige hardware geeft de rugzak een luxe uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan je outfit.

Deze rugzak heeft een verstelbare schouderband, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en het buitenvak met ritssluiting biedt extra opbergmogelijkheden.

De Nova S maakt deel uit van de Nova serie van Herschel Supply Co. en is verkrijgbaar in de kleur black. Met de merkproductcode 10502 weet je zeker dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg de Nova S rugzak toe aan je collectie. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit is deze rugzak een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies