Herschel Supply Co.

Herschel Little America Gargoyle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 28.6 cm
Diepte 17.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 48.9 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Gargoyle
Merk product code 10014
Opberg opties 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Druksluiting, Overslag, Trekkoord

De Herschel Little America is een stijlvolle rugzak voor volwassenen. Met een breedte van 28.6 cm, een diepte van 17.8 cm en een hoogte van 48.9 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de rugzak. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Met de druksluiting, overslag en trekkoord is de Herschel Little America eenvoudig te openen en te sluiten. Daarnaast heeft de rugzak 1 buitenvak met magneetsluiting en 1 open binnenvak, waardoor je je spullen georganiseerd kunt opbergen. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte.

De Herschel Little America in de kleur Gargoyle is een trendy en functionele rugzak die perfect is voor dagelijks gebruik. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak biedt alles wat je nodig hebt. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van Herschel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies