Herschel Supply Co.

Herschel Little America Mid-Volume Peacoat Chicory Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 41 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Peacoat Chicory Coffee
Merk product code 10020
Opberg opties 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag, Trekkoord
Volume 14 l

De Herschel Little America Mid-Volume is een stijlvolle rugzak die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 29 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 41 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan.

Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Herschel Little America Mid-Volume is geen uitzondering. Met de merkkleurnaam "Peacoat Chicory Coffee" heeft deze rugzak een unieke en trendy uitstraling. De merkproductcode is 10020, waardoor je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

De Herschel Little America Mid-Volume biedt verschillende opbergopties om georganiseerd te blijven. Met een buitenvak met magneetsluiting en een open binnenvak kun je je spullen veilig en gemakkelijk opbergen. De schouderband is verstelbaar, zodat je de rugzak kunt aanpassen aan je eigen comfort.

Deze rugzak heeft een unieke sluiting met een combinatie van een magneetsluiting, een overslag en een trekkoord. Dit zorgt niet alleen voor een veilige sluiting, maar geeft de rugzak ook een trendy uitstraling. Met een volume van 14 liter biedt de Herschel Little America Mid-Volume voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Of je nu naar school gaat, naar je werk of gewoon een dagje uit bent, de Herschel Little America Mid-Volume is de perfecte metgezel. Met zijn stijlvolle design, duurzaamheid en handige opbergopties is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward individu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies