Herschel Supply Co.

Heritage Youth silver colored reflective rubber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 38 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam silver colored reflective rubber
Merk product code 10312
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 16 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische rugzak voor je kind? Dan is de Heritage Youth rugzak van Herschel Supply Co. de perfecte keuze. Met zijn afmetingen van 26 cm breed, 10 cm diep en 38 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan.

De Heritage Youth rugzak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met zijn zilverkleurige reflecterende rubberen afwerking is deze rugzak een echte eyecatcher. De merkproductcode 10312 geeft aan dat dit een kwaliteitsproduct is dat met zorg is ontworpen.

Deze rugzak biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met een buitenvak met ritssluiting kun je gemakkelijk je kleine spullen opbergen en bij de hand houden. De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht de lengte van je kind. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen blijven.

Met een volume van 16 liter is de Heritage Youth rugzak ruim genoeg voor al je dagelijkse benodigdheden. Of het nu gaat om schoolboeken, lunchpakketten of speelgoed, deze rugzak biedt voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden. Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met de Heritage Youth rugzak van Herschel Supply Co.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies