Herschel Supply Co.

Heritage Pro Military Olive Ivy Green Limeaid

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 17.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 49.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Military Olive Ivy Green Limeaid
Merk product code 11040
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Heritage Pro van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 30.5 cm breed, 17.8 cm diep en 49.5 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje uit, deze rugzak is perfect voor volwassenen.

Wat deze rugzak echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester. Herschel Supply Co. heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft ervoor gekozen om deze rugzak te maken van gerecyclede materialen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar loop je er ook nog eens trendy bij.

De Heritage Pro heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop. Zo kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast heeft de rugzak verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen.

De schouderband van de Heritage Pro is verstelbaar, zodat je de rugzak altijd comfortabel kunt dragen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn opgeborgen en niet zomaar uit de rugzak kunnen vallen. De kleur hardware van deze rugzak is zwart, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling.

Met zijn merknaam "Herschel Supply Co." en productcode "11040" ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De kleurnaam van deze rugzak is "Military Olive Ivy Green Limeaid", wat een unieke en trendy uitstraling geeft. Kortom, de Heritage Pro is de perfecte rugzak voor iedereen die op zoek is naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies