Herschel Supply Co.

Field Trip Retreat Small Ivy Green Light Pelican

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 39.4 cm
Diepte 14 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27.9 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Ivy Green Light Pelican
Merk product code 11247
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Retreat
Type sluiting Magneetsluiting

De Field Trip Retreat Small is een trendy rugzak van Herschel Supply Co. die perfect is voor volwassenen. Met een breedte van 39.4 cm, een diepte van 14 cm en een hoogte van 27.9 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. De rugzak is gemaakt van duurzaam polyester materiaal en heeft een stijlvolle kleur hardware in het zwart.

De Field Trip Retreat Small heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft deze rugzak handige opbergopties, waaronder een open binnenvak en een open buitenvak.

De Field Trip Retreat Small behoort tot de populaire Retreat serie van Herschel Supply Co. en heeft de merkkleur naam "Ivy Green Light Pelican". Met de unieke merkproductcode 11247 ben je verzekerd van een authentiek product van hoge kwaliteit.

Of je nu een dagje weg gaat of naar je werk reist, de Field Trip Retreat Small is de ideale metgezel. Bestel vandaag nog deze trendy rugzak en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies