Herschel Supply Co.

Classic X-Large Gargoyle Black Raven Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31.8 cm
Diepte 15.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 44.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Gargoyle Black Raven Crosshatch
Merk product code 10492
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Classic X-Large rugzak van Herschel Supply Co. is een must-have accessoire voor volwassenen. Met zijn ruime afmetingen van 31.8 cm breed, 15.2 cm diep en 44.5 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van hoge kwaliteit. De zwarte kleur hardware geeft een stijlvolle touch aan het ontwerp.

De Classic X-Large rugzak heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop. Hierdoor kun je je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

Naast het hoofdcompartiment heeft deze rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting. Hier kun je snel en gemakkelijk bijvoorbeeld je telefoon, sleutels of portemonnee opbergen.

De Classic X-Large rugzak van Herschel Supply Co. is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De kleurnaam "Gargoyle Black Raven Crosshatch" geeft een unieke uitstraling aan deze rugzak. Met de merkproductcode 10492 weet je zeker dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt.

Kies voor de Classic X-Large rugzak en geniet van comfort, duurzaamheid en stijl in één!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies