Herschel Supply Co.

City Mid-Volume Ivy Green/Chicory Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 7.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 35.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Ivy Green/Chicory Coffee
Merk product code 10486
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie City
Type sluiting Magneetsluiting, Overslag
Volume 14 l

De City Mid-Volume rugzak van Herschel Supply Co. is een stijlvolle en praktische keuze voor volwassenen. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 7.6 cm en een hoogte van 35.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze rugzak ontworpen om lang mee te gaan.

De City Mid-Volume rugzak is voorzien van een verstelbare schouderband, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren. De rugzak heeft ook een magneetsluiting en overslag, waardoor je spullen veilig en gemakkelijk toegankelijk blijven.

Met een volume van 14 liter biedt deze rugzak voldoende opbergruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Daarnaast heeft de City Mid-Volume rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon of portemonnee kunt opbergen.

De City Mid-Volume rugzak behoort tot de City serie van Herschel Supply Co. en is verkrijgbaar in de kleur Ivy Green/Chicory Coffee. Met de merkproductcode 10486 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief product van Herschel Supply Co.

Kies voor stijl en functionaliteit met de City Mid-Volume rugzak van Herschel Supply Co. Een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies