Guess

Eco Elements Small Backpack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 26.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code HWEXG8 76732
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Eco Elements
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy en milieuvriendelijke rugzak? Dan is de Eco Elements Small Backpack van Guess perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en heeft een stijlvolle uitstraling die zeker in de smaak zal vallen bij dames.

Met een breedte van 22 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 26.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je essentials. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de rugzak comfortabel kunt dragen, terwijl de goudkleurige hardware een luxe touch toevoegt aan het ontwerp.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, is deze rugzak niet alleen duurzaam, maar ook diervriendelijk. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de zwarte kleur van deze rugzak geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

De Eco Elements Small Backpack heeft een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast beschikt de rugzak over een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Met de merkproductcode HWEXG8 76732 weet je zeker dat je een authentiek Guess-product in handen hebt. Deze rugzak maakt deel uit van de Eco Elements serie, wat betekent dat je niet alleen stijlvol bent, maar ook een bewuste keuze maakt voor het milieu.

Kortom, de Eco Elements Small Backpack is de ideale keuze voor fashion-forward dames die op zoek zijn naar een trendy en duurzame rugzak. Bestel vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies