Guess

Eco Elements Small Backpack Latte Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 26.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Latte Logo
Merk product code HWEBG8 76732
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Eco Elements
Type sluiting Ritssluiting

De Eco Elements Small Backpack van Guess is een trendy rugzak voor dames. Met een breedte van 22 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 26.5 cm is deze rugzak compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan en heeft een stijlvolle Latte Logo kleur, met goudkleurige hardware voor een luxe uitstraling.

De Eco Elements Small Backpack heeft een verstelbare schouderband voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de rugzak een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

Deze rugzak maakt deel uit van de Eco Elements serie van Guess, wat betekent dat het merk aandacht heeft besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Met de Eco Elements Small Backpack combineer je stijl met een bewuste keuze voor het milieu.

Met de Guess Eco Elements Small Backpack ben je helemaal klaar om in stijl op pad te gaan. Bestel nu en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies