Guess

Eco Elements Backpack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 32 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code HWEXG8 76733
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Eco Elements
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en milieuvriendelijke rugzak? Dan is de Eco Elements Backpack van Guess perfect voor jou! Deze trendy rugzak is speciaal ontworpen voor dames en biedt een combinatie van functionaliteit en fashion.

De Eco Elements Backpack heeft een afmeting van 26 cm breed, 12 cm diep en 32 cm hoog, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentials. De rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een duurzaam en veganistisch alternatief voor echt leer.

Met de verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte, waardoor je altijd comfortabel kunt dragen. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp en geeft de rugzak een elegante uitstraling.

De Eco Elements Backpack is onderdeel van de gelijknamige serie van Guess en is verkrijgbaar in de kleur zwart. De rugzak is voorzien van een handig buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je belangrijkste spullen.

Met de ritssluiting kun je de rugzak veilig afsluiten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je waardevolle items. De Eco Elements Backpack is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher die je outfit compleet maakt.

Bestel vandaag nog jouw Eco Elements Backpack van Guess en geniet van een trendy en milieubewuste rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies