GOT BAG

Rolltop Stingray

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 31.5 cm
Diepte 17 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 67 cm
Keurmerken Certified B Corporation, PETA-Approved Vegan
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal RPET
Merk GOT BAG
Merk kleurnaam Stingray
Merk product code BP0011XX
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 31 l

De Rolltop rugzak van GOT BAG is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle tas. Met een breedte van 31.5 cm, een diepte van 17 cm en een hoogte van 67 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het rolltop ontwerp zorgt voor een flexibele sluiting en de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

Deze rugzak is gemaakt van gerecycled RPET materiaal, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Het merk GOT BAG staat bekend om zijn inzet voor het milieu en deze rugzak is dan ook gecertificeerd door Certified B Corporation en PETA-Approved Vegan.

De Rolltop rugzak in de kleur Stingray heeft zwarte hardware en een laptop vak dat geschikt is voor een 15 inch laptop. Daarnaast biedt deze tas verschillende opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en drie binnenvakken met ritssluiting. Met een volume van 31 liter is er genoeg ruimte voor al je spullen.

Met de Rolltop rugzak van GOT BAG combineer je stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog jouw eigen exemplaar en draag bij aan een groenere toekomst!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies