GOT BAG

Rolltop Lite Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 15.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 63.5 cm
Keurmerken Certified B Corporation, PETA-Approved Vegan
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal RPET
Merk GOT BAG
Merk kleurnaam Black
Merk product code BP0041XX
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 26 l

De Rolltop Lite is een stijlvolle rugzak van het merk GOT BAG, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en functionele tas. Met een breedte van 30.5 cm, een diepte van 15.5 cm en een hoogte van 63.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het 15 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen, terwijl de verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

Gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, draagt de Rolltop Lite bij aan een duurzamere wereld. Het merk GOT BAG staat bekend om zijn inzet voor het milieu en is gecertificeerd als een B Corporation. Bovendien is deze rugzak PETA-Approved Vegan, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een diervriendelijke keuze.

De Rolltop Lite is uitgevoerd in de kleur Black en heeft zwarte hardware, wat zorgt voor een moderne en minimalistische uitstraling. Met zijn volume van 26 l biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Daarnaast beschikt hij over handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en drie binnenvakken met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt houden.

Met zijn rolltop-sluiting combineert de Rolltop Lite stijl en functionaliteit. Deze sluiting zorgt ervoor dat je de rugzak gemakkelijk kunt openen en sluiten, terwijl het ook nog eens een trendy detail toevoegt aan het ontwerp. Of je nu naar je werk, school of een weekendje weg gaat, de Rolltop Lite is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies