GOT BAG

Rolltop Lite Soft Shell

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 15.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 63.5 cm
Keurmerken Certified B Corporation, PETA-Approved Vegan
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal RPET
Merk GOT BAG
Merk kleurnaam Soft Shell
Merk product code 079AV12021
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Rolltop
Volume 26 l

De Rolltop Lite is een trendy rugzak van GOT BAG, perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle tas. Met een breedte van 30.5 cm, een diepte van 15.5 cm en een hoogte van 63.5 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het rolltop ontwerp zorgt voor een handige sluiting en geeft de tas een moderne uitstraling.

Gemaakt van gerecycled RPET-materiaal, draagt de Rolltop Lite bij aan een duurzamere wereld. Het merk GOT BAG staat bekend om zijn inzet voor het milieu en deze rugzak is daar een perfect voorbeeld van. Met keurmerken zoals Certified B Corporation en PETA-Approved Vegan, kun je er zeker van zijn dat je een verantwoorde keuze maakt.

De Rolltop Lite heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en drie binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

De verstelbare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur. De kleur hardware in het zwart geeft de tas een moderne en minimalistische uitstraling. Met een volume van 26 liter biedt de Rolltop Lite voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk, school of een dagje uit gaat.

Met de Rolltop Lite rugzak van GOT BAG ben je niet alleen trendy, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Kies voor stijl en verantwoordelijkheid met deze geweldige rugzak.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies