Gaston Luga

Tate Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 9105
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Tate
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Tate rugzak van Gaston Luga perfect voor jou. Met zijn afmetingen van 25.5 cm breed, 11 cm diep en 37 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of gewoon je dagelijkse spullen wilt meenemen, de Tate rugzak is de ideale metgezel.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een tijdloos ontwerp. De zwarte hardware geeft een moderne touch aan het geheel. Met een apart laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop, kun je je elektronische apparaten veilig en gemakkelijk meenemen. Het materiaal van de rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De Tate rugzak is onderdeel van de Tate serie van Gaston Luga. Met zijn donkerblauwe kleur en merkproductcode 9105, is deze rugzak een echte eyecatcher. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort, ongeacht je lengte of voorkeur. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opbergmogelijkheden, waaronder 1 open buitenvak, 1 buitenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak. Met een volume van 11 liter is er genoeg ruimte voor al je spullen.

Als je op zoek bent naar een rugzak die zowel functioneel als modieus is, dan is de Tate rugzak van Gaston Luga de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies