Gaston Luga

Tate Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 25.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 37 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Black
Merk product code 9101
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Tate
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Maak kennis met de Tate rugzak van Gaston Luga, een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met zijn afmetingen van 25,5 cm breed, 11 cm diep en 37 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Tate rugzak is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De zwarte kleur van de hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, terwijl de verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor optimaal draagcomfort.

Deze rugzak uit de Tate serie is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Met een laptopvak geschikt voor een 13 inch laptop, kun je ook onderweg productief blijven. Daarnaast biedt de Tate rugzak verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en een open buitenvak.

Met een volume van 11 liter is de Tate rugzak compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze rugzak is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look met de Tate rugzak van Gaston Luga. Bestel nu en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze trendy rugzak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies