Gaston Luga

Splash Mini Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21.5 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 27.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Black
Merk product code RE1101
Opberg opties 1 open binnenvak, 1 open buitenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Splash
Type sluiting Gesp
Volume 6.5 l

De Splash Mini is een trendy rugzak van het merk Gaston Luga. Met zijn compacte formaat en stijlvolle ontwerp is deze rugzak perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en modieuze tas. De rugzak heeft een breedte van 21.5 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 27.5 cm, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, biedt de Splash Mini duurzaamheid en een luxe uitstraling. De zwarte kleur van de hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met een verstelbare schouderband kun je de rugzak eenvoudig aanpassen aan jouw comfortniveau.

De Splash Mini heeft een handige gespsluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Het heeft een volume van 6.5 liter, wat voldoende ruimte biedt voor al je dagelijkse benodigdheden. Daarnaast beschikt de rugzak over 1 open binnenvak en 1 open buitenvak, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden.

De Splash Mini maakt deel uit van de Splash serie van Gaston Luga en wordt geleverd in de kleur Black. Met zijn combinatie van functionaliteit en stijl is deze rugzak een must-have accessoire voor elke modebewuste volwassene. Bestel nu en voeg een vleugje flair toe aan je dagelijkse outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies