Gaston Luga

Rullen 16 Inch Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 13.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 62 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 16 inch
Materiaal Polyurethaan
Merk Gaston Luga
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code 9005
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Rullen
Type sluiting Rolltop
Volume 22.5 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Rullen 16 Inch van Gaston Luga de perfecte keuze voor jou. Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die je zeker zullen overtuigen.

Met een breedte van 27 cm, een diepte van 13.5 cm en een hoogte van 62 cm biedt de Rullen 16 Inch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of op reis gaat, deze rugzak zal je niet teleurstellen.

De Rullen 16 Inch is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een stoere uitstraling. De zwarte kleur hardware geeft de rugzak een moderne en trendy look. Daarnaast is de rugzak voorzien van een laptop vak dat geschikt is voor een 16 inch laptop, waardoor je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Wat betreft het materiaal is de Rullen 16 Inch gemaakt van hoogwaardig polyurethaan. Dit zorgt ervoor dat de rugzak duurzaam en waterbestendig is, waardoor je hem in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. Gaston Luga, een gerenommeerd merk in de modewereld, staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze rugzak.

De Rullen 16 Inch biedt verschillende opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. Bovendien heeft de rugzak een verstelbare schouderband, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort.

De Rullen serie van Gaston Luga staat bekend om zijn rolltop sluiting, die niet alleen praktisch is, maar ook een trendy uitstraling geeft aan de rugzak. Met een volume van 22.5 l biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat hij te groot of te zwaar aanvoelt.

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de Rullen 16 Inch rugzak van Gaston Luga. Met zijn indrukwekkende eigenschappen en trendy design zal deze rugzak zeker een favoriet worden in je collectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies